Min Historie 5. del -at vente på svar

Knæk Cancer!!!

Knæk Cancer indsamling💪

Knæk Cancer indsamling💪

 

Denne uge er lidt speciel.. Den er dedikeret til kampen mod kræft. TV2 og Kræftens Bekæmpelse har i samarbejde lavet den tilbagevendende indsamling “Knæk Cancer”. Jeg blev, for et par uger siden, kontaktet af  en journalist fra TV2 Nyhederne, som var faldet over min blog. Hun skrev først, at hun havde læst den, og var imponeret over, at jeg lagde noget knap så pænt, som sygdommen jo er, på de sociale medier. Normalt er Facebook, Instagram, og you name it, jo et sted hvor folk oploader meget pæne billeder, eksempelvis af aftensmaden, som lige ser ekstra lækker ud, eller et selfie hvor håret sidder ekstra godt. Og jeg må indrømme, at jeg selv har brugt det sådan.. MEN! Jeg har også valgt af afvige lidt derfra og bl.a. lagt min historie op på denne blog.

Som sådan har jeg ikke bevidst valgt, at jeg skriver om en ikke så “pæn” side af livet. Jeg har valgt at gøre det, af lidt egoistiske grunde, nemlig med håbet om, at det at skrive min historie ned, kan hjælpe mig selv med, at bearbejde det sidste halve år af mit liv. Selvfølgelig har jeg tænkt på, at nogle folk kunne mene, at det er forkert at gøre det på denne måde, og at jeg kunne risikere kritik af, at dele noget så personligt, men for mig er det helt rigtigt. Jeg får gennemgået episoder, som jeg på tidspunktet hvor det foregik, ikke havde overskud til at forholde mig til, da det på dét tidspunkt kun handlede om, at overleve det groteske. Derudover kunne det være, at andre, i samme situation som jeg selv, kunne bruge mine oplevelser og overvejelser til noget -det ville være fantastisk!

Selvfølgelig er jeg meget, meget glad for de positive henvendelser jeg har fået med baggrund i bloggen, så det gør jo bare lysten til at skrive endnu større! Det er fedt, at i følger med, og jeg glæder mig til, at skrive hver enkel del af min historie.

Journalisten fra TV2 spurgte mig, om jeg havde lyst til, at være med i et indslag i Nyhederne, og fortælle lidt om, hvordan jeg har valgt at tackle min sygdom. Det sagde jeg selvfølgelig ja til. Jeg synes nemlig, det er vigtigt, at være åben om sygdommen, da dette kan gøre mange ting lettere.  Og så vil jeg selvfølgelig gerne være med til at støtte indsamlingen! Så tjek 19-Nyhederne i aften på TV2!

Og HUSK at støtte indsamlingen! (evt. den ovenstående)😉

Kh Pernille Broe

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Historie 5. del -at vente på svar